Luxus a belvárosban

Ezeket a látványterveket egy 6. kerületi lakáshoz készítettük. Sok dolog változott az alaprajzon is, több válaszfal bontásra került, melynek eredménye egy nagy nappali, étkező és konyha tökéletes összhangja. 

 

 

 

Pazar lépcsőtér látvány

A Balaton fővárosában, Siófokon, egy kis villában került kivitelezésre ez a lépcsőtér és álmennyezet. A lépcsőház igazi fókusza az álmennyezet közepén elhelyezett üveg felülvilágító volt, melyben a magyarság ősi jelképét ábrázoló turulmadár látható.

 

 

  

Lakás a Belgrád rakparton

Az v. kerület egyik legszebb részére készítettük ezeket a látványterveket. A közvetlen dunai panoráma lenyűgöző látványt nyújtott a nappaliból és a hálóból. A nagypolgári lakásra az elegáns, tört fehér, bézs színek dominanciája volt a jellemző. 


 

 Budai otthon látványterve

A lakás igazi különlegessége ez a világos, Pestre néző nappali. A teret a fóliamennyezet és az üveg lámpatestek tették még légiesebbé. A nappalival egy térben kapott helyet az étkező is, így nagyobb társaság is kellemesen tud beszélgetni egy finom vacsora mellett. 

 

Lakás az Andrássy úton

Ennek a munkának az igazi különlegessége az volt, hogy a lakást befektetési szándékkal vásárolták meg és nem volt célja a befektetőnek az átalakítások elvégzése, a látványtervek csak az ingatlan további értékesítését segítették. Bemutatták, hogy milyen lehetőségek vannak a lakás új alaprajzában, ezáltal sokkal könnyebb volt a lakás tereinek érzékeltetése és gyorsan, jelentős profittal sikerült eladni. 

 Dolgozószoba látványterv

Ez a nem mindennapi dolgozószoba terv Buda egyik előkelő környékére készült, fontos volt a megrendelő számára, hogy a műszaki rajzok mellett látványterveket is lásson. A szobát a klasszikus vonalvezetés jellemzi, a dió és a magasfényű fekete páratlan eleganciája teszi lenyűgözővé a látványt. A bútor és a falburkolat betétei különleges diógyökér furnérból készültek. A nappalitól a dolgozót egy kétszárnyú, falban futó tolóajtó választja el.  

  

Nappali látványterv  

Ennek a Budakeszin kivitelezett, modern nappalinak a fókuszpontja a két fal közé kerülő nappali bútor és falpanel volt. A tervezésénél nagy figyelmet kellett fordítani a 3D falpanelek látványtervezésére és a led megvilágítás érzékeltetésére. A nappali az este fényében is káprázatos, egyedi belsőépítészeti látványt nyújt. 

Hálószoba látványtervezés  

Egy nagyon jó lakberendezési adottságokkal rendelkező hálószoba, ahol a tervező szabadjára engedheti a fantáziáját és valami igazán egyedit alkothat. Az ágy mellett elterülő hatalmas, tolóajtós gardróbszekrényen elhelyezett tükör tovább növeli a szoba légiességét. A magasfényű ében furnér vonzza a tekintetet és kiemeli a szoba közepén végigfutó krémszínű falburkolatot. A nagyon kedvelt led világítás itt sem marad el, emelve a romantikus esti órák hangulatát.

 

Bútor látványtervezés

Modern és klasszikus bútorokat is szívesen látványtervezek. Nem okoz problémát, marókés minta alapján, pontosan kirajzolni a profilokat, de természetesen egy klasszikus bútor terve több időt is vesz igénybe.

 


  

Meggyőztek a látványtervek? Kérj ajánlatot!