3d látványtervek

Látványtervező blog, 3d látványtervezés

Hálószoba látványtervek

Hálószoba látványtervek

A szobát a kristály csillárok és a rejtett világítás teszi nagyon vonzóvá, a fényjáték a falpaneleken különös látványt nyújt. A vonalfény további érdekessége még, hogy RGB leddel van felszerelve, így több szín megjelenítésére is képes. Az egyedi bútorok füstöléssel kezelt furnérozással készültek, selyemfényű lakkozással.


Nappali látványtervek

Nappali látványtervek

Egy kellemes, meleg nappali, ezeken a hideg téli napokon, mindig aranyat ér, így szívesen nézi az ember a hóesést. Nem is kell már csak egy jó könyv, netán egy film.


Asztal látványterv

asztal 01asztal 02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kőmarással és vízsugaras vágással foglalkozó cég azzal kereste meg stúdiónkat, hogy bankok részére szeretne különleges megjelenésű fogadótéri asztalokat gyártani.A cél az volt, hogy a váróterekbe kerülő asztalok modern hatásúak legyenek és az asztalban elhelyezett kőintarziában a bank logó legyen látható.A látványterv elkészítésének azért volt kiemelkedően nagy szerepe, mert a felhasznált anyagok és a technológia meglehetősen költséges, így még egy bemutató darab legyártása is megfontolandó. Az elkészült látványtervekkel azonban tökéletesen lehet prezentálni a gyártást megelőzően is az asztalokat, lehetőség van többszín és anyagváltozat költséghatékony tesztelésére.